Систематично в новинах проскакує інформація від пекарень, що попит на хліб зріс
на 30-40%
Вроді, не запасешся. Ну, максимум на тиждень.
Які версії в шановного паньства?
- Народ переживає стрес і заїдає його бутербродиками.
- Народ більше випиває, (ну, там, дезінфекція), відповідно більше йде на закуску (не
гречкою ж заїдати, дійсно).
- Сушать сухарі Андрій Пелещишин - 27-3-2020 у 23:23
Люди сидять дома, раціон біднішийРост - 28-3-2020 у 11:19
Протирічиво. За хлібом же ходять. Значить, одразу і раціон розширити можна в тому ж
магазині.
До речі, поділюсь власним досвідом щодо хліба.
В силу життєвих обставин, що породили геть неправильний спосіб харчування,
отримав я проблему у вигляді зайвої ваги.
І в листопаді минулого року дійшли руки до цієї проблеми, і я повністю відмовився
від хліба. Раз на тиждень, чи на два тижні, десь в ресторані, чи на забаві, коли до
страви хліб пасує, можу небагато з'їсти, але дома його у мене уже 4 місяці взагалі
нема.
І результат не заставив себе чекати - мінус 5 сантиметрів в талії за зиму.
Звісно, на фоні моєї байдужості до солодкого і усіляких млинців та іншого мучного.
Хіба пасту карбонаре люблю, але то теж не страва кожного дня, зрідка і під настрій.
А, і піцу не їм. Ну, ви зрозуміли