Цитата: | Цитата: | Першим відправив користувач Lidia
2vovka:
Ходила я на той сайт. Бачила. Сайт як сайт. Лише складається враження, що ціни і не
такі вже низьки. 1у.о., потім ще 1 у.о., потім додатково... Хостінг в роздріб так би
мовити :-)
|
Скажу точніше. 1 уо, це якщо ви берете спочатку хостінг, а потім якщо не хватає, то
доплачуєте 1 уо за кожен гігабайт. Якщо ж брати зразу 5 наприклад то там набагато
дешевше получається ніж по 1 уо. Як подивитися ? Є дуже зручний типа калькулятор в
них. Там все можна вввести і вам зразу скажуть ціну. В мене план за 2 доллари, і туда
входить якщо не помиляюся 500мб траффіку, 3 домени,дофіга піддоменів, 3 поп3 ящика,
пару фтп аккаунтів, крон, ПШП, 2 мускл бази, всякі там htaccess, fronpage extension,скрипти і
статистика. Місця мало. Мені 20 метрів цілком хватає. Ну так то за 2 доллари. Причому
ВМ. Навіть на моему прямо скажем посередньому(якщо не сказати гірше) з точки зору
дизайну сайті, це себе окуповує. Я отримую гроші в ВМ, в ВМ я і плачу за хостинг.
Це я не рекламую хостинг, а говорю свою думку як його користувач.
|
Цитата: |
Якісні та надійні послуги хостинга, звичайно по прийнятним цінам, надійна та
оперативна служба технічної підтримки - мрія кожного клієнта. Ми прагнемо її
здійснити!
|
Там також підтримка на рівні.Крім як вночі. Що стосується надійності, то ваша
правда - це таки мрія. А то не дуже приємно коли одного разу відрубили IMAP, і вся
суть мого скрипта пішла в гори...
(на російській мові в т.ч., що зрозуміло користувачам, які не володіють вільно
англійською).
|
Що за власник сайту який не розуміє англійської на рівні цієї панелі ?
Стосовно ВМ, так ця система ЛЕГАЛЬНО до українського законодавства взагалі не
прив"язана. А Ви купували щось в Україні за ВМ? Поділіться враженнями!
|
Я обналічував їх в Україні. Через WebMoney.com.ua І це головне.
Щодо покупок, то не було такої потреби, але вже у ЛЬвові є 2 обмінні пункти ВМ,
магазин tid.com.ua давно приймає оплату за ВМ. Я купляв хіба щось в фізичних осіб.
Наприклад диск по пошті прислали, баннери купував.
Вона помоєму і Росії легально не привязана , і що ? Всі торгують як має бути.. Я
навіть на exaccess продав за 1 WM один маленький скрипт.
Трохи квола альтернатива. Незнаю чому але щось не хочеться з цим звязуватися.. Не
поширена.. Менше можливостей щось купити/продати.
Колись ставив собі, але перейшов на вебмоней.
[qoute]
Українські регіональні доменні імена реєструємо безкоштовно.
|